Høj puls. Fed musik. Lækker mad og masser af sjov og ballde for både voksne og børn. Uanset om du deltager i racet eller bare kommer for at kigge på og hygge dig med familien, kollegaerne eller de mange andre tilskuere, når vi fyrer op under Nytorv den 24. august kl. 11-14.

 

 

 

DET SKER DER

Vi åbner for løjerne allerede fra klokken 10. Her er boder og cafeer åbne – og vil I være sikre på at få en god plads, så kom i god tid. Rundt omkring på torvet vil der være mulighed for at blive involveret og underholdt. Klokken 11 skydes det første heat i gang og herefter er der fart på når deltagerne skal køre om kap i forskellige heats. Vi kårer de hurtigste, de bedst udklædte og de største figthere ca. kl. 14.

Glæd dig til sjove workshops for børn, se de fantastiske dekorationer med skrald, se om du kan vinde biografbilletter til din familie, prøv at sidde i bilerne,  smag lækkerier fra udstillere og cafeer og meget meget mere. Du kan selvfølgelig også møde alle os fra Revas. Du finder os ved Skraldebassen.

 

 

 

 

 

CHECK IN

Alle deltagere i Revas Grand Prix møder til briefing klokken 10. Her udleveres biler og de skrappe dommere vil orientere om hvilke internationale regler løbet afvikles efter, hvilke typer doping, der er lovligt og alt mulig andet.

 

 

SPISNING

Er du tilskuer kan du godt glæde dig. Alle torvets cafeer og boder står klar med lækre tilbud. Fra italiensk gourmet til lokale specialiteter. Er du så heldig at du skal deltage i Grandprixet, så er der snakcs til dig.

 

INSPIRATION

Har du lyst til at få inspiration til affaldssortering og genbrug, så hold øje med Skraldebassen og vores Revas Team. Vi er tilstede hele dagen og glæder os til at møde dig.

 

 

LYST TIL MERE

Vil du vide mere om hvad der sker og hvem, der deltager, så tjek vores Facebook side her. Her updaterer vi med alt det nye. Har du spørgsmål til jeres deltagelse, så send os en e-mail her. Så hører du fluks fra os…